На Закарпатті викрали 17-річного хлопця. Хотіли вчинити самосуд

Поліція Мукачівського району оперативно встановила осіб, які вирішили вчинити самосуд, викравши неповнолітнього хлопця та вимагаючи в нього зізнання в крадіжці.

Уночі 10 червня  до поліції Мукачівського району звернувся житель Чинадієва. Заявник розповів, що невідомі особи силоміць запхали його 17-річного товариша в автомобіль та повезли в невідомому напрямку.

В дію негайно було введено план “Перехват” та орієнтовано всі підрозділи поліції. В результаті пошуків, автомобіль було розшукано та встановлено особи нападників”, – коментує начальник Мукачівського районного відділення поліції Юрій Огняник. – “Як виявилося, четверо чинадіївців запідозрили 17-річного хлопця в крадіжці грошей з будинку одного з них. Вночі чоловіки сіли в автомобіль, розшукали цього юнака. Він разом з товаришем був в центрі селища. Там же група осіб силоміць запхнула хлопця в автомобіль. Товаришу вдалось втекти та швидко повідомити поліції про дану подію”.

Співробітники Мукачівського районного відділення поліції оперативно розшукали зниклого. Юнака викрадачі привезли у підвал одного із будинків в смт. Чинадієво та нанесли тілесні ушкодження, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

“На цей час тривають слідчі дії, працівники поліції проводять опитування всіх учасників подій. Вирішується питання про правову кваліфікацію злочину”, – коментує начальник поліції Юрій Огняник.

zakarpatpost.net