Як собака стала мамою двом кошенятам. ВІДЕО

Незвична історія сталася пару тижнів тому з 25-річним Назаром Смольнековим з Івано-Франківська. Його дівчина принесла додому 2-є кошенят. Як рідних їх прийняла собака по кличці Ніка, яка у франківця живе 3,5 роки. Менш ніж за добу у неї з’явилося молоко.

“Одне з кошенят носили до ветеринара. Вони обоє впали з першого поверху. Одному нічого, а інше поранило лапу. Лікар сказав, що вперше чує про випадок годування собакою кошенят. Вона могла б годувати, якби мала власних щенят. Однак те, що за одну ніч з’явилось молоко – велика рідкість. До того ж Ніка ще не народжувала зовсім”, – розповідає власник собаки.

На око ветеринар дав кошенятам 1,5-2 місяці. Коричневе забрали за тиждень. Сіре ще шукає господаря.

Ніка – метис лабрадора і лайки. Зовнішньо схожа на першого. За характером – грайлива і волелюбна, як лайки.

“Зараз кошеня майже весь час проводить з собакою. Любить гратися її лапами. Покусує. Але Ніка не реагує агресивно. Часто сплять разом. Ми зробили окреме місце для кошенят. Однак воно завжди намагається ввечері перелізти до Ніки. Собака ж звикла спати з нами. Моя помилка у дресируванні. У свій час я не відучив. Зараз вона не лізе на ліжко, влягається поряд, щоб кошеняті було зручно. Інколи вони сплять на кріслі.

Почали підгодовувати кошеня м’ясним кормом. Коров’яче молоко не сприймає. Собаче, видно, смачніше”, – сміється Назар.

Автор: Назар Смольнеков
Собака по кличці Ніка годує кошенят-двійнят
Собака Ніка годує кошенят-двійнят

Чоловік вже не вперше прилаштовує собак і котів, пише gazeta.ua.

“Найпершому знайшов господаря щеняті вівчарки 2,5 роки тому. Спочатку віддав сім’ї, яка живе у сусідньому будинку. Дуже просили. Там діти знущалися над собакою. Зламали їй хвоста. Потім я знайшов щеня знову на вулиці. Пощастило, що це була весна. Ходив до сусідів. Сказали, що їм вже не потрібна собака. Відвіз до ветеринара. Хвоста довелося ампутувати. Дав безплатне оголошення в інтернеті. Мав близько 20-ти дзвінків, але у людей постійно змінювались плани. 5 днів мене годували обіцянками. Згодом вівчарку забрала жінка з Львівської області. Має приватний будинок. Зараз собака вже має власних щенят”.

zakarpatpost.net