Історична зустріч на Заньковецької в Ужгороді. ФОТО

На вулиці Заньковецької в обласному центрі відбулася історична зустріч дорожнього покриття різних поколінь, передає zakarpatpost.net.

Асфальт, якому, за інформацією Ужгородської міськради, не менше 20 років, зустрівся з «родичем» зразка 2017 року.

До 2017 року на вулиці Заньковецької все ж якийсь ремонт дороги та робили – латали ями, щось підсипали тощо. Зараз же новий асфальт поклали у режимі капітального ремонту – з новими каналізаційними люками, ливневками… Однак частково замінили старі камʼяні бордюри. Замість них встановили «сучасні». З цього приводу у соціальних мережах вже здіймали скандал, однак тоді міськрада офіційно заявила, що камʼяний бордюр ніхто нікуди не вивозить. Його мали зняти і після дорожніх робіт поставити на місце. А вже зруйновані секції вимушені були замінювати на бетонні елементи.

Зараз на Заньковецькій можна спостерігати, як велосипедисти швиденько намагаються подолати ділянку старої покоцаної дороги, а потім розмірено проїхатися по новому рівному асфальту.

Отака наша реальність – у ХХІ столітті, в час високих інноваційних технологій, ми радіємо рівним дорогам. Але їхня поява не може не радувати. І нехай такі історичні зустрічі трапляються частіше.

zakarpatpost.net