Кошенятко закарпатки пройшло більше 40 кілометрів, аби повернутися додому

Мукачівка Оксана Решетар дуже любить котів. Та її чоловік ніколи не виявляв до чотирилапих особливої симпатії.

Пушка пані Оксана знайшла на вулиці. Він був ще сліпеньким. Годувала його з одноразового шприца, аж поки кошеня саме не навчилося їсти.

«То були щоденні кількаразові процедури. Я навіть лікарняний оформила, аби могла більше часу проводити з малюком. Василь же дуже сердився, казав, що краще б йому більше часу приділяла», – розповідає жінка.

З часом чоловік дещо змирився з новим членом родини, дозволяв Пушку навіть до хати заходити, а перед тим кошенятко жило в господарській прибудові.

«Усе було добре, поки котик не з’їв курча. Чоловік сам доглядав за курчатами, сам купив їх, сам зробив для них загорожу. Та що вона для Пушка. Він легко перестрибнув через неї і задушив одне з малят», – наголошує мукачівка.

Після цього інциденту у котика настали важкі часи. Господар його дуже побив, а вранці закинув у машину і кудись відвіз.

«Звичайно, я питала Василя, що куди він везе Пушка, але він сказав, що віддасть колезі на роботі. Я непокоїлася, не знала, як йому там буде», – запевняє жінка.

Однак через більше ніж місяць котик з’явився на подвір’ї Решетарів.

«Василю відвисла щелепа! Він лише тоді зізнався, що відвіз Пушка в якесь село Іршавського району і що воно знаходиться за більше ніж 40 кілометрів від Мукачева», – наголошує пані Оксана.

Із того часу хазяїн більше не виганяє кошеня. Для курчат зробив спеціальну клітку, аби котик не міг до них залізти, а Пушок живе в хаті. За таку відданість господар його навіть полюбив.

zakarpatpost.net