Співачка Руслана звернулася до Президента з вимогою врятувати Карпатські праліси. ВІДЕО

Днями під час виступу в Івано-Франківську на фестивалі «ПортоФранко» співачка Руслана Лижичко звернулася до Президента України з вимогою підписати Закон «Про збереження Карпатських пралісів». Про це Руслана написала на своїй власній сторінці у Facebook, повідомляє zakarpatpost.net.

«Інша дія недопустима! Закликаю Президента України Петра Порошенка підписати Закон про збереження пралісів, ухвалений днями Верховною Радою. Праліси – унікальні недоторкані ліси. Це наша віковічна спадщина, зберегти яку ми маємо для нащадків. Їх залишилося якихось 80 тис. гектарів, переважно у Карпатських горах. Якщо їх вирубати, то відновити цю природу буде неможливо. Зараз маємо реальний шанс порятунку цих фантастичних куточків природи. Це станеться, якщо Президент підпише відповідний законопроект», – заявляє співачка.

За словами Руслани Лижичко, існує ймовірність, що у понеділок, 19 червня, Президент Петро Порошeнко можe завeтувати Закон.

Знищення і вимирання пралісів у Карпатах є також нагальною проблемою Закарпаття. zakarpatpost.net і надалі стежитиме за долею такого надважливого для краю Закону.

Вчора під час виступу в Івано-Франківську на фестивалі #ПортоФранко, який зібрав повну площу людей, я звернулася до Президента України з вимогою підписати Закон про #ЗбереженняКарпатськихПралісів. Інша дія недопустима! Закликаю Президента України Петра Порошенка підписати Закон про збереження пралісів, ухвалений днями Верховною Радою.Праліси – унікальні недоторкані ліси. Це наша віковічна спадщина, зберегти яку ми маємо для нащадків. Їх залишилося якихось 80 тис. гектарів, переважно у Карпатських горах. Якщо їх вирубати, то відновити цю природу буде неможливо. Зараз маємо реальний шанс порятунку цих фантастичних куточків природи. Це станеться, якщо Президент підпише відповідний законопроект.P.S. Щойно мені повідомили, що в понeділок Президент Порошeнко можe завeтувати Закон, тому звертаюсь до всіх. Потрібно зробити все, щоби цього не сталося.

Posted by Ruslana Lyzhychko on Samstag, 17. Juni 2017

zakarpatpost.net