Як знайти роботу студентам? Які вакансії пропонують?

Студентам пропонують вакансії, що не потребують особливої кваліфікації. Запрошують працювати продавцями, касирами, вантажниками, кур’єрами, промоутерами.

Про це повідомляє OLX.

“Робота для студентів є в курортних містах. Місцевий дрібний бізнес не в змозі справитися своїми силами з великою кількістю туристів. Тому шукають помічників із числа студентів, котрі хотіли б підзаробити на канікулах. Їм пропонують вакансії касирів, продавців, роботу в пунктах прокату різного обладнання для розваг та прогулянок (велосипеди, ролики, гіроскутери), а також на атракціонах біля моря чи на набережній. В ресторани потрібні працівники кухні, кальянщики, офіціанти. Зустрічаються й доволі незвичайні вакансії. Наприклад, в Одесі шукають хлопців зростом від 185 сантиметрів у похоронне агентство. А в Києві – операторів колл-центру в відділ стягнення боргів”, – розповідають аналітики порталу.

Роботодавці часто пропонують гнучкий графік, вечірні або ранкові зміни. Також можлива погодинна оплата – 20-40 грн. Промоутерам, вантажникам платять 200-300 грн на день.

За місяць можна заробити від 2 до 7 тис грн. На автомийці в Київській області готові платити студенту 14 тис. грн. Забезпечують житлом.

zakarpatpost.net