Чи можна ужгородську макулатуру на стовпах замінити на безкоштовні дошки оголошень?

Як кажуть, так і вівці будуть цілі, і вовки ситі.

Якщо в Ужгороді не можуть подолати проблему листівок на електроопорах та на деревах, то можна встановити подібні інформаційні стенди.

Зокрема, як зробили на одному з будинків на вулиці Джамбула.

В Ужгороді ж стільки вуличного спаму, що якби цей папір здати в пункт прийому, то можна було б заробити не одну тисячу гривень. А оголошення щодня з’являються і з’являються в людних місцях.

Щоразу нові й нові…

zakarpatpost.net неодноразово піднімав це злободенне питання.

На жаль, навіть неподалік охайного новенького стенду стовпи рясніють подертим папером.

Це ж неабияк псує естетичну принаду міста.

Між іншим, за подібні дії замовників листівок можна притягнути до адміністративної відповідальності. І зробити це просто, адже на кожному оголошенні вказано контактні номери телефонів.

Розмір штрафу на фізичних осіб складає від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн.) і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн.).

У той же  повідомити про себе іншим   можна простішим способом. Для цього існують спеціальні газети: «Закарпатські оголошення», «Робота та навчання» та інші. У друкованих ЗМІ можна розмістити інформацію про себе чи про свою фірму практично за мізер. Коштує оголошення від 10 гривень. А в декотрі рубрики взагалі оголошення є безкоштовними.

Тож чи варто переплачувати? Тим більше, що в газеті побачить рекламу набагато більше людей, ніж на вулиці… адже заклопотані перехожі не надто роздивляються папірці, розвішані довкола.

zakarpatpost.net