Чому в центрі Ужгорода під обід розвантажують товари? Хоча існує графік

Сьогодні до редакції zakarpatpost.net звернулися обурені ужгородці з наріканням на те, що станом на 10.30 год. на Корзо знаходилися три вантажівки, із яких розвантажували товар.

Автомобілі у центральній частині міста заважали руху пішоходів.

Через це краяни цікавилися, хто контролює в’їзд у середмістя, зауваживши також, що до «Корони» теж постійно їдуть габаритні бетономішалки та інші автівки, однак це ще можна зрозуміти, оскільки там тривають будівельні роботи. Але ж транспорт і забруднює повітря, і створює незручності перехожим.

Слід зазначити, що в’їзд у історичну частину є дійсно обмеженим.

Автомобілям, які розвозять товари в магазини чи кав’ярні, можна заїжджати лише у робочі дні та у визначені години: з 05.00 до 09.00 год. та з 20.00 до 22.00 год.

Заїзд має здійснюватися з боку набережної Незалежності.

Тому ми пропосили прокоментувати ситуацію у мерії.

Як повідомили у прес-службі Ужгородської міської ради, контроль за рухом транспорту  повинна здійснювати патрульна поліція, до того ж у пішохідній зоні роставлено дорожні знаки.

На жаль, вимоги не завжди виконуються… Невже у нас закони та рішення приймаються для того, аби їх порушувати?

zakarpatpost.net

One thought on “Чому в центрі Ужгорода під обід розвантажують товари? Хоча існує графік

  • 27.06.2017 at 12:23
    Permalink

    Ця вакханалія із вантажівками у пішоходній зоні міста – вул.Корзо та пл.Ш.Петефі можлива тільки тому, що в Ужгороді нема місцевої влади та справжньої поліції. Вже років 20 хожу через центр міста і можу ствердно заявити, що кожного року, як тільки потепліє, на вул.Корзо починаються ремонти чи перепланування магазинів, а звідси і постійний рух автомобілів по пішоходній зоні. На площі Петефі стоїть знак, із якого випливає, що від магазину Космо до пішоходного – жебрацького мосту, пішоходна зона, але насправді там усюди припарковані автомобілі, які заїжджають під знак “Проїзд заборонено”. То що, велика проблема навести порядок за рахунок штрафування усіх тих оленів ? Відповідь проста – містом керує особа, які не любить Ужгород і їй чхати на те, що центр міста, не кажучи вже про його окраїни, перетворився на смітник.

Comments are closed.