Куди послав Москаль ініціатора перейменування проспекту Свободи в Ужгороді

Цим днями ужгородець Іван Данацко звернувся до голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля з пропозицією перейменувати проспект Свободи на проспект Міклоша Горті, який свого часу був регентом угорського королівсьва.

Москаль офіційно відмовився від пропозиції. Більше того, надіслав  ініціатору перейменування лист, у якому послав його до психіатра та вказав адресу психіатричної лікарні.

Сьогодні лист активно обговорюється користувачами Інтернету.

Дехто пише, що в Москаля завищене почуття гумору, а хтось наголошує, що подібна відповідь є неетичною для чиновника такого рангу.

Сам же Іван Данацко на своїй сторінці у Фейбуці зазначив: «Отримав листа від Голови Закарпатської обласної адміністрації Москаля Г.Г. на своє звернення, після перейменування в Києві проспекту Ватутіна на проспект Шухевича де запропонував йому повторити подвиг Кличка і раз міняємо наших героїв на посібників фашистів, хай перейменує проспект Свободи в Ужгороді на проспект Горті!

З’ясувалось, що “жити по-новому”, це коли дураки захопили владу, а тих, хто їм на це вказує, ОФІЦІЙНО, віідправляють до психіатричної лікарні!

Після обіду, як отримав цю відповідь, “ржу не можу”)))

P.S. Реально, тільки Мукачево сьогодні вказало всій Україні, кому потрібно лікуватись в психіатричних лікарнях».

zakarpatpost.net