Жінка з гігантськими стегнами обожнює позувати оголеною

43-річна Боббі-Джо Уестлі з Пенсільванії важить майже 250 кілограмів, а обхват її стегон – 241 сантиметр. Жінка замість схуднення збирається збільшити побити світовий рекорд в 251 сантиметр.

Лікарі попереджають, що їй повніти небезпечно, але жінка не покидає своїх планів.

Про це пише gazeta.ua.

“Мої стегна – це те, що робить мене унікальною. Завдяки їм я – це я. Коли я зрозуміла, що подобаюся чоловікам такою, яка я є, я була вражена. Я отримую безліч пропозицій про заміжжя від моїх шанувальників”, – каже Боббі-Джо.

Мати п’ятьох дітей пояснила, що завжди багато важила, але почала додавати в стегнах і сідницях після народження дітей і появи проблем із щитовидної залозою. Боббі каже, що харчується в основному салатами. Ще вона любить курку, свинячі реберця на грилі, макарони з сиром і рис

Близько трьох років тому їй запропонували стати моделлю в інтернеті і з того часу вона працює під псевдонімом Неперевершена Груша. Вона заробляє 2 тисячі доларів на місяць за рахунок еротичних сеансів по веб-камері.

Жінка зізналася, що серед шанувальників її форм чоловіки з усього світу, і вони готові платити гроші за гарячі відео. Боббі отримує по 40-50 повідомлень в Facebook від чоловіків, які просять її про відверті фотографії і відеосесії по веб-камері. Вони тривають від кількох хвилин до години.

Боббі каже, що прибавка в вазі знизила її самооцінку, а роздягання дає їй сили.

“Більшість людей ненавидить інших людей через власну низьку самооцінку. Тому їм треба сміятися над кимось. Мені все одно, що інші думають або говорять про мене. Я впевнено почуваюся в власному тілі. Мені подобається грати в переодягання. Я не соромлюся свого тіла”, – стверджує вона.

У жінки астма і під час ходьби вона задихається. Вона ледь поміщається в стільці і вписується в проходи: в супермаркетах їй доводиться ходити між полиць боком.

“Мені б хотілося бігати і грати з дітьми, плавати в басейні і мати можливість вибратися з нього без сторонньої допомоги. І мені б хотілося мати можливість по-справжньому лежати у ванні і розслаблятися “, – скаржиться Боббі.