На вулиці Закарпаття виїхали Харлеї

Літо – не лише сезон відпочинку на природі, але й поїздок на мотоциклах. Комусь до снаги мандрівки автомобілями, комусь – велосипедами, комусь – пішки. А хтось полюбляє  зовсім інший стиль життя – надає перевагу мотоциклам, які можуть коштувати навіть більше за хорошу машину.

Найбільшими фанатами мотоциклів є байкери. Але не тільки вони люблять гудіння моторів, яке все частіше можна почути на вулицях Ужгорода та на області.

«Крім, власне мотоциклу, потрібно мати ще й відповідне екіпірування, – каже ужгородець Тимур. – Це –  шолом, наколінники, налокітники, спеціальне мотовзуття і так звану «черепаху» – елементи захисту мотоциклістів. Без цього виїжджати на дорогу небезпечно».

Зі слів хлопця, йому подобається швидкість, свобода та ризик.

«Навіть  дуже успішні люди стають байкерами. Не треба розцінювати байк, як субкультуру любителів пива.  Спиртне вживають далеко не всі. Тай не всі мотоциклісти є байкерами».

Щодо любителів швидкісної їзди на байках існує чимало стереотипів. Їм одні заздрять, інші вважають їх потенційними самовбивцям.

Самі ж байкери навіть не замислюються над тим, хто що говорить, вони просто насолоджуються дорогою та вдихають життя на повні груди.

zakarpatpost.net