Інвестиції ростуть. 60 заводів за останні три роки відкрилося в Україні і ще відкриються в Закарпатті

Іноземні компанії почали активніше інвестувати в Україну. Про це заявив президент Петро Порошенко, відкриваючи завод Гуалапак Україна в Сумах, повідомляє прес-служба глави держави.
“У нас сьогодні вже зростання прямих іноземних інвестицій більш ніж на півмільярда доларів. А загальна цифра перевищує вже 4 мільярди в минулому році. Хочу нагадати, що все це робиться в умовах війни і агресії проти України”, – сказав Порошенко.

Чи прийдуть у Закарпаття іноземні інвестиціїу 2017 роцi

Президент додав, що за останні три роки, незважаючи на російську агресію, в Україні відкрилося 60 нових заводів.

“Післязавтра я буду в Тернополі, у Львові. На наступному тижні – на Закарпатті. І скрізь будуть відкриватися нові виробництва”, – сказав він.

Порошенко закликав іноземних інвесторів ще більш активно інвестувати в Україну, пише biz.liga.net.

Він висловив надію, що завтра, 13 липня, Верховною Радою будуть прийняті зміни до держбюджету, які ще більше розширять інвестиційний потенціал України. Також він закликав народних депутатів підтримати в першому читанні проект пенсійної реформи.

Перший місяць безвізу: скільки українців перетнули кордон, а скільком відмовили

Компанія Гуала пак засновано 6 лютого 2014 р італійською компанією GUALA PACK. і спільним українсько-польським підприємством Технологія. Гуалапак Україна – частина групи компаній GualaPackGroup, яка налічує 11 заводів по всьому світу. Компанія спеціалізується на виготовленні упаковки для дитячого харчування, фармацевтичної, косметичної, харчової промисловості, обладнання для упаковки дитячого харчування і пакувальних матеріалів.

zakarpatpost.net