На базі відпочинку в Закарпатті загинув 12-річний хлопчик

У селі Лумшори Перечинського району (Закарпатська область) в четвер, 20 липня, на базі відпочинку загинув 12-річний хлопчик з Київської області. Про це повідомила прес-секретар ГУ ПП у Закарпатській області Тетяна Щоголєва, передає УНН.

“Вчора, 20 липня, на службу “102” надійшло повідомлення від лікаря “швидкої допомоги”, яким констатовано смерть неповнолітнього в с. Лумшори Перечинського району. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що загиблий – 12-річний житель м. Біла Церква Київської області”, – повідомила Щоголєва.

Хлопчик приїхав на Закарпаття в складі туристичної групи з 27-ми дітей і 3-х вихователів.

“Діти відпочивали на базі відпочинку в басейні, де і виявили тіло дитини. Свідки пояснили, що в метушні не відразу побачили, що потерпілий потребує допомоги. До часу приїзду медиків дитина померла”, – зазначила прес-секретар.

Ймовірно, хлопчик потонув у басейні, але точну причину смерті встановить експертиза.

Працівники Перечинського відділення поліції вивчають обставини і причини смерті 12-річної дитини. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за 2 ч. п. 2 ст. 115 ККУ, тобто умисне вбивство малолітньої дитини, карається позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі.

zakarpatpost.net