Депутати Хустської райради хочуть піднімати питання про доцільність перебування на посаді її очільника

Незважаючи на те, що працівники освіти б’ють на сполох через невиплату їм заробітної плати, про що вже повідомляв zakarpatpost.net, сесії 28 липня, скоріш за все, не буде.

Саме на цьому зібранні мало вирішуватися фінансування невиплачених грошей технічному персоналу шкіл району.

Однак, як повідомив голова Хустської РДА Назарій Павлій, депутати все одно зберуться.

«За інформацією, оприлюдненою в мережі Інтернет вбачається, що сесію районної ради, яка призначена на 28 липня і на якій мало б вирішуватися важливі для функціонування району питання скоріше за все голова ради Пацкан О. М. скасує.

Це безпрецедентно безвідповідальний крок. Обурює також те, що про такі рішення депутатському корпусу та адміністрації доводиться вичитувати в мережі Інтернет. При тому, що офіційні сторінки як і сама районна рада на чолі із Пацканом О. М. відмовчується, – наголосив zakarpatpost.net пан Назарій.  – Якщо така інформація відповідає дійсності, то по настроям депутатського корпусу вбачається, що депутати зберуться та проведуть сесію навіть у відсутності голови ради, як це передбачено законом.

Однак, у такому випадку виникає питання доцільності перебування Пацкана Олександра Михайловича на своїй посаді.

Тож закликаємо депутатів вже прийти на сесію 28 липня, прийняти важливі для забезпечення життєдіяльності району рішення та дати оцінку діям голови Хустської районної ради Пацкана Олександра Михайловича».

Отже, zakarpatpost.net  стежитиме за розвитком подій та інформуватиме й надалі читачів про їх перебіг.

zakarpatpost.net