Як рахівський молодик стріляти вчився… цілився у вікна

Колись закарпатці  розбивалии вікна опонентам камінням, а зараз стріляють по них рушницею.

Зокрема, такий інцидент мав місце на Рахівщині.

Про це zakarpatpost.net повідомив відділ комунікації Закарпатської поліції.

Працівники поліції Рахівщини розшукали чоловіка, який переховувався від слідства після повідомлення йому про підозру у вчиненні хуліганства. 4 березня в поліцію звернувся житель Рахова, який повідомив, що невідомі особи побили вікно у його будинку. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що постраждали не лише склопакети заявника, в аналогічний спосіб хтось пошкодив майно ще трьох помешкань. У ході слідства співробітники Рахівського відділення поліції встановили, що до хуліганства вдався 20-річний місцевий мешканець. Молодий чоловік взяв пневматичний пістолет і вистрілив через дорогу в напрямку будинку першого заявника три рази, після цього ще три рази стріляв по вікнах його сусідів.

Вже у квітні молодому рахівчанину повідомили про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 ККУ, тобто хуліганство. Це карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Після цього підозрюваний почав переховуватися від слідства. Вчора, 28 липня, співробітники Рахівського відділення поліції розшукали правопорушника.

zakarpatpost.net