АНОНС. Мукачівка лідирує в конкурсі Miss Tourism Ukraine-2017

34-річна красуня з Мукачева Іванна Швардак, яка працює в туристичній галузі є лідером голосування конкурсу Miss Tourism Ukraine-2017.

Загалом за перемогу борються  330 дівчат.

– Туризм це не бізнес, це стиль мого життя. 12 років тому, я не мала нічого окрім мрії, думала, якщо побачу колись Єгипет, Червоне море та піраміди, то життя пройде не дарма… І трапилося диво, туризм увійшов в моє життя, події здавалися нереальними… Не було ні досвіду, ні комп’ютеру, ні грошей, але я не здавалася, уявила собі що моя туристична компанія це маленьке немовля, про яке я мушу дбати і прийде час воно підросте. Так і сталося ми входимо у списки найкращих компаній України! Зараз всіх менеджерів я беру без досвіду і з мрією, яка колись надихнула мене, – написала у своєму портфоліо  Іванна.

Онлайн голосування ще триває.  За його результатами буде визначено  фіналісток, серед яких і оберуть переможницю.

Наразі на рахунку Іванни вже більше тисячі голосів і вона впевнено лідирує серед інших конкурсанток.

У ексклюзивному інтерв’ю газеті «МУКАЧЕВО EXPRESS» мукачівська красуня розповіла про власні захоплення, уподобання,  плани на перспективу  та поділилася секретами гарної зовнішності.

Іванко, як власне проходить змагання серед найвродливіших представниць прекрасної половини?

Іванна Швардак на обкладинці газети «МУКАЧЕВО EXPRESS»

Наразі в Miss Tourism Ukraine-2017 проходить перший етап. Він стартував 8 серпня і триватиме до 26-го. Відтак 15 дівчат-переможниць стануть фіналістками. Для участі в наступному етапі потрібно зняти ролик. Переможниці голосування поїдуть змагатися в Дубай.

Це справді масштабна акція від туроператорів.

Яка нагорода за перемогу?

Для всіх фіналісток це – поїздка в Об’єднані Арабські Емірати. Крім того, переможниця отримає п’ять тисяч доларів. Однак організатори планують відзначити всіх дівчат.

Якщо корона дістанеться Вам, як плануєте використати виграш?

Безумовно, на благодійність.

Планую допомогти тим, хто перебуває в реабілітаційному центрі матерів і дітей. Там в основному жінки з немовлятами, які потребують соціальної підтримки. Наприклад, яких б’ють чоловіки, чи від яких відмовилися рідні, чи у яких немає родичів. Їм важко і психологічно, і матеріально. Вони тимчасово мешкають у подібних закладах.

Продовження читайте у свідому номері газети «МУКАЧЕВО EXPRESS». У продажу з 18 серпня.

Проголосувати за Іванну Швардак можна за посиланням.

zakarpatpost.net