Батько постраждалого у ДТП з Шуфричем-молодшим: “Ми не хочемо помсти”. ВІДЕО

Віктор Мельниченко приїхав до Києва, дізнавшись про аварію.

Постраждалий у ДТП з Нестором Шуфричем-молодшим Олексій Мельниченко перебуває у свідомості та намагається спілкуватись. Про це повідомив ТСН батько постраждалого Віктор Мельниченко, який сьогодні приїхав до Києва.

“На вигляд син слабкий, говорити не може, бо підключений до систем. Але на запитання реагує адекватно, спілкується знаками. Лікарі, які ним опікуються, кажуть, що динаміка покращення стану позитивна”, – розповів Віктор.

За словами батька постраждалого, дізнаватись, де зник син, довелось через його друзів в Інтернеті, деякий час батьки не знали, що трапилось з хлопцем.

“Ми дізнались про подію пізно – десь за півдоби. Це й наша провина, звичайно, бо не взяли повних даних, де син перебуватиме, коли поїде до Києва. Через його друзів у Інтернеті знайшли його. Він тут перебував кілька днів з питань працевлаштування. Він закінчив аграрний університет за фахом меліоратор, але в силу низки причин не став працювати за спеціальністю. Він хотів влаштуватись баристою, він вже працював за цією професією вдома”, – повідомив чоловік.

Із стороною винуватця аварії спілкування відбувається плідно. Після приїзду батька постраждалого проінформували про всі обставини події та лікування, а також запропонували перевезти Олексія до приватної клініки, на що чоловік погодився, передає ТСН.

“Злоби немає, вони поводяться по-людськи. Ми не хочемо жодної помсти. Єдине, що хочемо, – це вирішити цю проблему. Проблему як для нас, постраждалої сторони, так і для сторони винуватих. Наше єдине бажання – це щоб Олексій одужав і став на ноги. З їхнього боку робиться все можливе”, – запевнив Мельниченко.

Нагадаємо, 26 серпня син народного депутата Нестора Шуфрича, Шуфрич Нестор Несторович безпосередньо на пішохідному переході збив перехожого. ДТП була скоєна на автомобілі марки Bentley, який синові депутата не належав, а був наданий для знімань кліпу його товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім’ям Pabl.A на парковці клубу FreeДом.

Для допомоги постраждалому Шуфрич вперше прокоментував ДТП за участю свого сина Шуфрич вперше прокоментував ДТП за участю свого сина нардеп забезпечив приїзд ізраїльських медиків. У Нестора-молодшого відібрали закордонний паспорт, йому загрожує від 3 до 8 років ув’язнення, Київська прокуратура готує документи про підозру для Шуфрича-молодшого Київська прокуратура готує документи про підозру для Шуфрича-молодшого прокуратура готує синові нардепа підозру.

zakarpatpost.net