Савченко звинуватила Москаля у контрабанді цигарок

Депутат Верховної Ради Надія Савченко ввечері 28 серпня в ефірі 112 каналу звинуватила голову Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського і голову Закарпатської обладміністрації Геннадія Москаля в контрабанді цигарок із зони АТО в Європу.

“Мене більше цікавить експорт з незаконно окупованих територій через Жебрівського, голову військово-цивільної адміністрації зони АТО, закінчуючи Москалем на виході в Європу. Мене оцей шлях більше цікавить. Цигарки, наприклад. Їздять і заробляють гроші. У Луганську вони коштують дешево, в Європі коштують дорого”, – заявила депутат.

Жебрівський уже відреагував на цю заяву, пообіцявши звернутися в СБУ і НАБУ для перевірки, пише molbuk.ua.

“Маньку з потрісканими п’ятами не можна пускати в Париж. Якщо дурну бабу визнати народним депутатом, то від цього нічого буває. Хочу сказати, що людина неосвічена і не розуміє, що для заняття контрабандою необхідно організувати ОЗУ. Зараз прийдуть юристи, і буде звернення у Службу безпеки України, в НАБУ, оскільки хтось, якась особина заявила про вчинення мною злочину, я хочу, щоб перевірили факти і дали відповідь”, – заявив голова ВЦА.

Наразі коментаря від голови Закарпатської ОДА немає

zakarpatpost.net