АНОНС. Як дев’ятимісячна Пуся вищипує травку біля 16-поверхівки

Біля шістнадцятиповерхівки  на проспекті Свободи в Ужгороді гуляє незвичний домашній улюбленець.

Попелястий кролик Пуся на червоному повідку для гризунів, наче собака, супроводжує свого господаря, 13-річного  Миколу. Хлопчик одягнений у чорну кепку, шорти та кросівки. Він із любов’ю спостерігає, як його вухань пасе ще соковиту зелену траву.

«Пуся у мене перша домашня тваринка. Коли ми її взяли, вона мала всього два місяці. Зараз їй дев’ять, – із іскорками запалу в очах розповідає газеті «Наш Ужгород»  юний господар. – Я дуже люблю тварин і давно мріяв про пухнастого улюбленця. Однак заводити котів чи собак не хотілося. Хом’ячка – також. Він маленький і гуляти з ним не можна».

Поява в родині Пусі для Миколки стала справжнім святом. Він із нею зараз нерозлучний.

«Я був у друга в гостях і побачив у нього кроликів. Мені теж захотілося мати свого. Попросив батьків купити мені вуханя. Вони дозволили. Купили ми його за 200 гривень. Вибрали з-поміж усіх найбільш активного. Її характер мені дуже імпонує», – ділиться думками хлопець.

Обкладинка свіжого номера газети «Наш Ужгород».

Пуся справді дуже енергійна. Вона стрибає на зеленій зоні, бігає з хазяїном, при чому дуже швидко. Наздогнати цю парочку непросто.

«Мій кролик дуже грайливий, – веде далі розповідь юнак. – Любить гратися з домашніми тваринами. Має друзів і серед котів, і навіть серед великих собак. Не можу сказати, що Пуся ляклива, просто обережна. Вона спочатку придивляється, а вже потім знайомиться.

Продовження історії читайте у свіжому номері газети «Наш Ужгород».

zakarpatpost.net