Військовий добирався до коханої 14 годин і одружився за добу

Десантник Іван Тигір наразі перебуває на реабілітації Ужгороді.

Історія його кохання вражаюча.

Побачивши два місяці тому в Інтернеті світлину дівчини – одразу закохався в неї.

«Її звати Вікторія Самойленко. Вона – волонтерка з Кривого Рогу. Із першого погляду зрозумів, що вона – та, яку я шукав усе життя, – каже газеті «Наш Ужгород» Іван. – Однак до останньої миті не знав, чи погодиться Віка стати моєю дружиною».

Історія цікава тим, що до коханої десантник вирішив навідатись із щирими зізнаннями прямо з фронту. Добирався зустрічними автомобілями, автобусами та потягом. Загалом дорога зайняла 14 годин.

Після реального знайомства  разом вдалося побути всього чотири години, а далі Іван змушений був повернутися на війну. Але там пристрасть не давала спокою. Тож уже за тиждень військовий вирішив, що треба йти купувати обручки.

Поєднала долі  пара у столичному  музеї «Пирогово», скориставшись послугою «одруження за добу». Свято проходило із дотриманням усіх українських обрядів.

«Після ворожого обстрілу мене контузило. Змушений лікуватися на Закарпатті»,- зізнався Іван. – Все йде добре, одужую швидко, адже серце зігріває любов і думка про те, що на мене чекає дружина».

zakarpatpost.net