В Ужгороді відкрилася виставка «Тур’євроцентр – Закарпаття 2017»

В Ужгороді стартувала щорічна туристична виставка міжнародного рівня – «Тур’євроцентр – Закарпаття 2017».

Її учасниками є  більше 50 активних представників туристичного ринку України, Закарпаття та ближнього зарубіжжя, 6 іноземних туристичних організацій, 13 районів області та 8 туристичних міст і регіонів нашої держави.

Проходить захід уже вдруге у «Совиному гнізді».

Учасником виставки-ярмарку є й наше видавництво, яке презентує газети «Закарпатські оголошення», «Робота та навчання», «НЕДІЛЯ», «Наш Ужгород», «Поради», журнали «Туристичне Закарпаття», «Відпочинок та оздоровлення» та інші.

Крім того, у цьому році вперше на «Тур’вроцентрі»  представлено спецпроект від газети «НЕДІЛЯ» – журнал-рейтинг «Впливові люди Закарпаття ТОП-100 – 2017». Його, до речі, можна на стенді і придбати.

Варто зазначити, що ми є щорічними  учасниками виставки і вже понад 15 років надаємо рекламні послуги, якими  скористалися десятки тисяч людей.

Наше видавництво дає найбільші можливості розмістити рекламу і оголошення у спеціальних виданнях, допомагаємо максимально швидко донести інформацію до читачів.

А в межах виставки-ярмарку проходимуть дегустації, майстер-класи, презентація різноманітних видів туризму, а також ділові зустрічі представників галузі.

zakarpatpost.net