Гриневич обговорить із угорським міністром освітній закон і питання закарпатських угорців

Зустріч міністра освіти та науки Лілії Гриневич та міністра людських ресурсів Угорщини Золтана Балога відбудеться в жовтні.

Про це повідомили у Міністерства освіти та науки України, передає УНН.

«Вже передбачено зустріч Лілії Гриневич з міністром людських ресурсів Угорщини у жовтні за попередніми домовленостями між сторонами», – сказано у повідомленні прес-служби МОН.

У повідомленні зазначається, що Міністерство освіти і науки України отримало копію листа з пропозицією про зустріч міністра освіти і науки України Лілії Гриневич та міністра людських ресурсів Угорщини Золтана Балога у п’ятницю, 22 вересня 2017 року, о 19.30 на скриньку міжнародного відділу МОН.

Проте копію листа було отримано сьогодні, 25 вересня 2017 року.

«Враховуючи, що Міністр не планувала поїздку на Закарпаття і фізично перебуває сьогодні в Києві, на жаль, вона не зможе (найближчими днями – ред.) зустрітися з паном Золтаном Балогом», – пояснили в міністерстві.

Нагадаємо керівник міністерства людських ресурсів Угорщини, який опікується, зокрема, питанням угорської освіти, наприкінці тижня в офіційному листі до Лілії Гриневич попросив про особисту зустріч із міністром освіти й науки України через новий закон України про освіту.

zakarpatpost.net