Тарас Деяк прокоментував інцидент у кафе. ВІДЕО

Сьогодні, близько другої години ночі, патрульна поліція Ужгорода отримала повідомлення про конфлікт групи осіб в одному із барів міста.

На місці події з’ясувалося, що троє чоловіків вчинили безлад в барі при тому побили одного із відвідувачів закладу, а іншим нанесли легкі тілесні ушкодження.

Передавши орієнтування іншим екіпажам, поліція почала розшук та знайшла чоловіків на площі Театральній, повідомляє transkarpatia.net.

Наздогнавши їх, правоохоронці встановили, що учасником конфлікту є голова Карпатської Січі Тарас Деяк. В той же час інший наряд поліції затримав ще одного учасника конфлікту, яким  виявився житель села Кам’янське Іршавського району Богдан Чедрик.

Коментар від Тараса Деяка про конфлікт опубліковано на сторінці Карпатської Січі у Фейсбуці.

Подаємо текст без змін.

“ТАРАС ДЕЯК ПРО ВЕЧІРНІЙ ІНЦИДЕНТ

Вчора деякі бійці Карпатської Січі включно зі мною брали участь в сутичці у центрі Ужгорода.

Зараз цей інцидент активно «піарять» місцеві ЗМІ, прибічники Чубірка, ліберали, ліваки і т.д. Вважаю потрібним дати власне, чітке пояснення подіям, що мали місце в одному з барів міста.

Зустрівшись з товаришем, ми вирішили відпочити в центральній частині Ужгорода, в цей самий час молодий боєць КС перебував в закладі під назвою «Bar 13», який чомусь став популярним місцем для ліво/ліберальних збіговищ та тусовок.

Пізно вночі, покинувши цей заклад, ми з товаришем викликали таксі. А через декілька хвилин побачили нашого юного побратима з повністю окривавленою головою, що ледве тримався на ногах через отримані побої. Коли ми підбігли до нього і спитали, що сталось, він просто показав на вищезгаданий бар. Тоді ми без роздумів побігли до входу, який був забарикадований, і почалась емоційна перепалка. Ми ніколи не залишали такого без відповіді. Не знаю, що трапилося тоді в тому барі, що нашого товариша так жорстоко побили, але в той момент ми не могли вирішити цю ситуацію дипломатично. Я не викрикував ніяких безсмістовних гасел, хоча визнаю, що брав участь в інциденті. Кричав молодий хлопець, що був в стані шоку і в якого зараз 6 швів через побиття.

Ми не розраховуємо на підтримку людей, що нас ніколи не підтримували, не розраховуємо на спад інформаційного тиску. Просто як завжди вважаємо за потрібне доносити до людей правду», – йдеться у повідомленні.

zakarpatpost.net