В Ужгороді пройшов міжнародний турнір з петанку

«Каштан» провели у парку «Підзамковий» одинадцятий раз. Як завжди, змагання зібрали спортсменів з багатьох країн.

Протягом трьох днів грали тет-а-тети, дуплети та триплети. Спортсмени з Ужгородського клубу отримали кілька нагород. Зокрема, у дисципліні тет-а-тети друге місце посіла ужгородка Валентина Сліж. У дуплетах Валентина у парі зі своїм чоловіком, поляком Єджей Сліжом виграли золото. А третього дня жіноча збірна України з петанку, яка, до речі, складається з трьох ужгородок Валентини Сліж, Олександри Кузьми та Олександри Шевченко, вибороли третє місце в основному турнірі.

Як розповіли дівчата зі збірної журналісту газети «Наш Ужгород», рівно через місяць вони гратимуть на Чемпіонаті Світу з петанку в Китаї. Змагання в Ужгороді стали успішними для них, проте це була лише розминка. На Чемпіонаті буде справжня боротьба. Багатьох суперниць вони вже знають, відтак можуть планувати стратегію та тактику гри. Разом з нашою командою у якості тренера їде француз Давид Нуро, який вже не перший рік виступає у якості тренера жіночої збірної.

Наша газета щиро вітає дівчат та буде спостерігати за досягненнями на Чемпіонаті світу. Зауважимо, що Ужгородський петанк-клуб є чи не насильнішим в Україні. Наш гравці щороку займають призові місця на Чемпіонаті України.

Альона КОЛОДІЙ газета «Наш Ужгород», ексклюзивно для zakarpatpost.net