Як знайти закарпатцям роботу своєї мрії?

Дуже багато мрій “гинуть” просто тому, що у людей мало інформації.

Автор бестселера “Мріяти не шкідливо” (видавництво МІФ) Барбара Шер своїми книгами і виступами змінила життя мільйонів людей. У книзі “Робота вашої мрії” вона ділиться ідеями та рекомендаціями, які допоможуть вам заробляти на життя, займаючись улюбленою справою.

Люди відмовляються від справи мрії, тому що працюють в корпораціях і вважають, що єдиний правильний шлях лежить через кар’єрне зростання, бізнес-плани і кредити. Інші знаходять обов’язковим спочатку одержати вчений ступінь.

А в цей час багато людей займаються улюбленою справою і заробляють без бізнес-планів, кредитів і вчених ступенів.
Подивіться на ситуацію під новим кутом, придумайте кілька ідей того, як ви зможете займатися тим, що любите, а не ходити на ненависну роботу.

Випустіть мрії

Коли ми чуємо свіжі і оригінальні ідеї і бачимо несподівані рішення задачі, як займатися улюбленою справою в реальному світі, затаєні мрії виходять на поверхню і голосно заявляють про себе.

Змініть підхід

Якщо ви теж думаєте, що займатися дійсно улюбленою справою (і не померти з голоду) неможливо, настав час поглянути на речі по-новому. Вам потрібен інший підхід, інший кут зору, інноваційні стратегії.

Міркуйте

Дозвольте мозку проявити себе якнайкраще – поважайте всі думки, які прийдуть в голову, записуйте їх в спеціально залишених вільних місцях і знайдіть час, щоб відповісти на власні питання.

Мобільна навичка

Викладання – чи не самий мобільна навичка, її можна перенести куди завгодно. Якщо ви природжений учитель, то можете вчити чого завгодно, виступати з лекціями, бути корпоративним тренером або давати уроки онлайн, пише Сьогодні.

Орієнтуйтесь на щастя

Постійні пошуки щастя – навичка. Вам потрібно знати: щастя – це те, що ви хочете, і це не тільки дозволено, але і абсолютно необхідно. Орієнтуватися на щастя, щоб визначити, чим займатися в житті, – найбільш практичне, що можна зробити.

Джерело доходу

Хто сказав, що джерело доходу повинен бути одне? Так легко зайти в глухий кут. Якщо жодне з улюблених занять саме по собі не забезпечує вас, не відмовляйтеся від них. Робіть все відразу. Придумайте кілька джерел доходу: одне або два не спрацюють – вистрілять інші.

 zakarpatpost.net