Дівчина викрала двомісячне немовля, щоб приховати смерть своєї дитини

Поліція розглядає версію викрадення немовляти у Києві як умисний злочин. Попередньо, таким чином дівчина хотіла приховати смерть своєї дитини. Про це повідомив глава  поліції Києва Андрій Крищенко під час брифінгу.

Так, згідно зі свідченнями дівчини, вона втратила дитину місяць тому, викинула її, пише 112.ua.

“Ми ще будемо з’ясувати всі ці події, так як в поліції Києва не зафіксовано знайдених трупів немовлят у смітнику. Вона покаже, куди викинула”, – сказав він.

За словами Крищенка, затримана плутається в свідченнях. Однак, попередня версія є.

Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ» у Facebook

“Версія, що вона таким чином, враховуючи, що у неї теж була дівчинка, хотіла приховати смерть своєї дитини та видати цю дитину за свою. Але це ще версія і поки показань на цю версію у немає”, – додав він.

На даний момент дитина передана батькам. Згідно з висновком лікарів, життю дитини нічого не загрожує.

Нагадаємо, трагедія сталася у п’ятницю ввечері в Києві у дитячому садку №606.

Спочатку повідомлялося, що невідомий чоловік в Оболонському районі Києва викрав двомісячне немовля, поки його батько пішов забирати старшу дочку в дитячому садку. Пізніше в мережі оприлюднили відео викрадення немовляти, де було видно, що до викрадення дитини причетна жінка.

Правоохоронці знайшли і затримали зловмисницю. Немовля проходить медичне обстеження. Також відомо, викрадачами немовляти у Києві виявилася подружня пара, яка нещодавно втратила дитину.