Жінка отримала серйозні травми, від рук боксера-бойфренда, поки діти спали в сусідній кімнаті

Жінка, побита боксером, заявила, що хоче підвищити обізнаність суспільства про насильство в сім’ї.  При цьому вона отримала звірячі травми.

Сару Уітлі відлупцював партнер, коли вони залишилися в готелі, і поки діти спали у сусідній кімнаті.

37-річна жінка відважно говорила про випробування і запевнила, що хоче, щоб люди побачили жахливі травми, які вона отримала, щоб підвищити рівень поінформованості про насильство в сім’ї.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ» у Facebook

Її ревнивий екс-партнер, Рассел Мейсон, потрапив до в’язниці на 20 місяців.

35-річний боксер, який працював тренером з боксу у тренажерному залі в Ковентрі, був засуджений за кримінальний злочин завдання тілесних ушкоджень   у Королівському дворі Бірмінгема.

Сара та її сім’я засмучуються вердиктом і вважають, що вирок занадто м’який.

Чоловік напав на неї в сімейному номері готелю в готелі Jurys Inn на Брод-стріт, де вона перебувала з ним і двома дочками у віці від двох до п’яти  років.

На той час пара була разом уже три місяці.

Сара розповіла, як Мейсон пив горілку увечері і “дуже сильно вовтузився на ліжку” до того моменту, поки вона уклала дочок спати, пише mirror.co.

“Після того, як дівчата заснули, я відправилася у магазин, щоб купити собі пляшку вина”, – сказала Сара. Коли повернувся, пішла в ванну спілкуватися з друзями на Facebook. Все, що пам’ятаю, він з’явився біля дверей і сказав:” Хто з тобою переписується? ” Я відповіла, що спілкуюся в соцмережі. Після цього нічого не пам’ятаю. Я пам’ятаю, що прокинулася і він торкався мого носа, бачила кров на його пальцях. Він тягнув мене з ванної кімнати у спальню і продовжував бити. Коли я отямилася, він спав. Я пішла до співробітників готелю просити по допомогу. ”

Поліція приїхала до готелю, і Мейсона заарештували, а Сару доправили до лікарні.

На фотографіях, розміщених її сестрою Даніелею на Facebook, жінку видно в лікарні з чорними очима та темно-фіолетовими і жовтими синцями.

“Моє обличчя набухало, як повітряна куля”, – сказала Сара. – Він міг мене вбити. Він зламав мого носа, лікар думав, що в мене крововилив у мозку, і я не могла ходити протягом тижня. Єдиною неушкодженою частиною були губи. Це жахливо “.

Незважаючи на те, що колишній партнер відправився до в’язниці, Сара сказала, що розчарована вироком і хоче його оскаржити.