На площі Поштовій бруківку таки перестелять. За чий кошт?

Викладена абияк бруківка на площі Поштовій викликала неодноразово нарікання з боку ужгородців. Підрядна організація працювала не на совість. Це визнавали і в мерії, та пояснювали, що кращого виконавця робіт знайти не можуть.

«Це не ремонт, а породія на нього, не реконструкція, а  дорожні потуги, – каже газеті «Наш Ужгород» місцевий мешканець Василь Головко. – Сам я шляховик і добре знаюся на цій справі. Подивіться, як якісно працювали чехи більш ніж сім десятків років тому. Бруківка рівна, гладенька, однакової висоти. Ті вулиці, які вони вимостили каменем ще в 30-х роках мають чудовий вигляд навіть сьогодні!»

А тим часом на Поштовій настелене нещодавно дорожнє полотно вже почало  розсипатися. За п’ять місяців ледарювання підрядчики так і не впоралися із завданням.

Фактично вони розтринькали державні кошти. Тож зараз мерія вимагатиме недобросовісних виконавців повернути гроші через суд, тим більше що на такий псевдоремонт було витрачено з міської казни понад 1,5 мільйонів гривень.

Наразі договір на виконання робіт із будівельною компанією «Капітальна» розірвано  і протягом місяця, як кажуть в Ужгородській міській раді, хочуть знайти нового підрядчика.

zakarpatpost.net