Що на сьогодні навіщують зорі

Нині – чудовий день, який має всі шанси стати сходинкою на шляху до вашої заповітної мети.

Сьогодні все, посіяне раніше, обіцяє дати свої сходи, так що тих, хто довго і наполегливо йшов до своєї мети, можуть чекати приємні сюрпризи. Крім того, зірки в цей день провіщають удачу в грошовому плані. Фінансові проекти, задумані або здійснені тепер, обіцяють принести гарний прибуток.

Читайте вражаючі історії із життя закарпатців у газеті «Екстра Закарпаття» «Екстра Закарпаття»

ОВЕН

День сприятливий у всьому, що стосується любові, родинних і дружніх зв’язків, а також будь-яких інших відносин! Удача чекає вас там, де можете на когось покластися: в колі друзів і рідних, надійних партнерів по бізнесу, в компанії коханої людини. Крім того, день схиляє до того, щоб активно заводити нові контакти. Нині успішними виявляться переговори, підписання договорів, робочі та особисті знайомства. Ну а у самотнього Овна є шанс зустріти втілення своїх романтичних фантазій.

ТІЛЕЦЬ

День сприятливий для запуску нових проектів. Справи, розпочаті нині, будуть просуватися легко і практично приречені на успіх. У бізнесі, в кар’єрі, в любові Телець може сміливо зробити крок, на який, можливо, давно не міг зважитися. Попросити руки і серця, поговорити про надбавку до зарплати, почати пошуки нової роботи, затіяти ремонт – будь доленосне справа в руках Тельця йтиме на лад і з часом принесе свої плоди. Так чи варто відкладати його в довгий ящик?

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ» у Facebook

БЛИЗНЮКИ

Близнюки можуть відчути бажання поділитися з кимось своїм досвідом, знаннями або і зовсім взяти когось під своє крило. День наділяє їх душевною щедрістю, а також бажанням побути для когось мудрим наставником або як мінімум жилеткою для сліз. Якщо ж на очах Близнюків вершитиметься несправедливість, вони готові кинутися в бій, вставши на захист слабкого! Зірки гороскопу попереджають Близнюків про те, що справедливість – це добре, але головне завтра – не дати «слабким і гнобленим» потихеньку сісти собі на шию.

РАК

Нині у Рака є всі шанси опинитися на коні! Обставини обіцяють складатися на його користь, і не виключено, що в якомусь проекті його чекає заслужений успіх і визнання оточуючих. День відмінно підходить для завершення будь-яких раніше розпочатих справ, причому чим глобальніші ці справи, тим краще. Сьогодні зірки гороскопу дарують Раку енергійність, пробивні здібності, успішність і віру в свої сили. З таким арсеналом він може тільки перемагати!

ЛЕВ

Нині зірки віщують Льву день, коли від його слів, вчинків, почуттів і навіть думок багато що буде залежати! Можливо, Льву доведеться прийняти якесь рішення, і від того, яким воно виявиться, буде залежати багато в його долі. Втім, навіть незначні вчинки здатні зіграти в житті Льва чималу роль. Так що йому необхідно стежити за тим, що він говорить і робить: хороші думки і добрі справи обов’язково до нього повернуться.

ДІВА

Нині в спілкуванні з людьми у Діви можливі будь-які крайнощі! Вона здатна легше звичайного піддаватися чужому тиску і йти на поступки, які не вигідні їй. Або ж навпаки, може сама тиснути на людей, які знаходяться поруч. Так чи інакше, відносини Діви з оточуючими сьогодні складуться добре. Просто Діві варто пошукати в спілкуванні золоту середину!

ТЕРЕЗИ

Відмінний день, який подарує Терезам заряд бадьорості, сонячної енергії та позитиву! Терезам досить взятися за справи, щоб помітити, що вони просуваються нібито жартома. Навколишні будуть тягнутися до них, доля – підкидати приємні сюрпризи. Вдалі покупки, хороші новини, привабливі пропозиції, спілкування з приємними людьми, романтичні зустрічі – все це і багато іншого може очікувати нині Терези в повній відповідності з приказкою: «Успіх приходить не до того, хто рано встає, а до того, хто прокидається в гарному настрої.

СКОРПІОН

Нинішній день зірки радять Скорпіону присвятити своїй сім’ї і друзям, адже саме вони – головна цінність в житті. День не схиляє його до успіхів в бізнесі, роботі чи навчанні, зате з близькими людьми він зможе в повній мірі проявити себе! Відкрите спілкування, дружня підтримка, розмови по душам принесуть Скорпіону умиротворення і усвідомлення того, що життя прекрасне. Ну а якщо Скорпіон самотній, у нього є хороший шанс познайомитися зі спорідненою душею.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні тяга Стрільця до спілкування може приймати форму крайнощів. Ви будете дуже балакучими та виявите прагнення знаходитися в центрі подій. Адже страшніший за звичайний голод для вас голод інформаційний! З усіма, хто знаходиться поруч, Стрілець здатний детально поділитися своїми думками на будь-яку тему – про роботу, про життя, про кохання. Тільки не варто вступати у суперечку. Загалом день буде чудовим.

КОЗЕРІГ

Нині Козеріг може демонструвати впертість: його практично неможливо збити з пантелику або переконати. Зупиняти його також безглуздо, як рухається напролом танк! Втім, в цьому є і свої плюси: треба з користю знайти застосування своїй завзятості. Ви же здатні гори звернути. Набагато гірше, якщо Козеріг розміняє свої могутні сили на дріб’язкові питання. Думайте над вчинками і все буде добре.

ВОДОЛІЙ

Якщо будете сумлінно виконувати все, що від вас залежить, удача не змусить на себе довго чекати! Розраховуйте на «вдалий збіг обставин» і «фарт». Сьогодні – чудовий день для того, щоб отримати підтримку в будь-яких своїх починаннях. В першу чергу, це стосується любові і відносин: якщо ви збиралися відкрити свої почуття або поговорити про плани на спільне життя, кращого часу для цього не знайти. Крім того, день надає хороші можливості для укладення договорів, нових знайомств і ділових контактів. Насіння співпраці, дружби або любові, посіяні сьогодні, обов’язково зійдуть, принісши хороші плоди.

РИБИ

Сьогодні емоції Риб обіцяють бути дуже сильними, але при цьому вони будуть перебувати в рівновазі. Таке поєднання дозволить Рибам тонко відчувати і розуміти все, що відбувається навколо. Настрій оточуючих, мотиви їх вчинків і навіть деякі їх думки не будуть для Риб особливою таємницею. Ваша проникливість може межувати з телепатією! Зірки гороскопу радять Рибам використовувати це для того, щоб проникнути в суть важливої для ситуації.

zakarpatpost.net