Закарпатський день, що минає. Головні події та факти

День на Закарпатті виявився багатим на сюрпризи від природи.

У багатьох куточках сніг валив, як взимку. В Інтернеті постійно з’являлися все нові й нові повідомлення про те, де засніжило. Через негоду знеструмлено кілька населених пунктів,через повалені дерева перекрито рух транспорту на Яблунецькому перевалі.

Під сніговими шапками Драгобрат та Піп Іван.

14-річний вихованець Вільшанського дитбудинку, що постраждав внаслідок пожежі в Мукачівському ромському таборі переніс вже 23 операції.

Балога заявив, що знає імена тих, кому належать приватні ділянки на кордоні з Угорщиною.

Ужгород в очікуванні першого снігу, синоптики попереджають про заморозки, а біля медичного факультету УжНу продовжують квітнути сотні маленьких ромашок.

Закарпатський священик поділився думками з приводу свята Halloween.

Василь Пилип із Хуста вирощує вдома більше 50 видів хризантем. Любитель осінньої краси  поділився секретами квітникарства.

Чому в деяких закарпатських чиновників та депутатів по два паспорти?Чому вони готують собі в Європі «запасний аеродром»?

Викладена абияк бруківка на площі Поштовій викликала неодноразово нарікання з боку ужгородців. Підрядна організація працювала не на совість. Це визнавали і в мерії, та пояснювали, що кращого виконавця робіт знайти не можуть. Наразі шукають нового виконавця робіт, а зі старим судитимуться.