На проспекті Свободи буде нова плитка… частково

Мова йде наразі лише про ділянку на розі вулиці Перемоги та проспекту Свободи, де днями  почали демонтаж старого покриття тротуарів – нову плитку викладуть від заїзду до Обласного клінічного центру нейрохірургії та неврології і аж до повороту з проспекту на вулицю Льва Толстого.

Нагадаємо, торік капітальний ремонт проїжджої частини і тротуарів проводився на вулиці Перемоги – від площі Шандора Петефі і до перехрестя з проспектом Свободи. Щоправда, тротуар на розі з одного боку так і не зробили. Зараз же власне звідти, поруч із галереєю «Ужгород», почали демонтаж старих великих плит, якими багато років тому було вимощено пішохідну частину. Так само нову бруківку торік виклали на розі вулиці Льва Толстого та проспекту Свободи, а тепер новою бруківкою з’єднають оновлені у 2016-му частини.

Як повідомили газеті «Наш Ужгород» у міській раді, проектом передбачено використання тротуарної плитки марки «Старе місто» жовтого, сірого та червоного кольорів, заміна бордюрів та оновлення автобусної зупинки. Нинішню зупинку для пасажирів демонтують, дещо розширять кишеньку для заїзду і облаштують нову зону для очікування пасажирів.

zakarpatpost.net