Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 30 жовтня

Вчорашня негода на Закарпатті наробила лиха. Нині сніг продовжує засипати вершини найвищих гір. Навіть у низинних районах сніжило.

Яке житло купують закарпаці? Найзатребуванішими на сьогодні залишаються квартири економ-класу, невеликої площі та стандартного планування. Покупці звертають увагу на наявність паркінгів і дитячих майданчиків поблизу будинків.

Нижньобистрянський сільський голова Юрій Муханюк перешкоджав роботі журналіста. Він не надав у повному обсязі відповіді на інформаційні запити Ларисі Ступак. Його дії правоохоронні органи визнали  протиправними і проти нього було відкрито кримінальне провадження.

Хеловін нині став одним з найбільш обговорюваних днів чи б то ночей у році. Про нього більше балачок, ніж про Різдво та Великдень, не кажучи вже про Новий рік. Добре це чи погано?

Осінь в Карпатах відчувається всіма органами чуття. Видно тумани, чути, як риплять сосни, смакують випадково знайдені білі гриби, пахне дощем хмара, яка наздоганяє з-за спини, смерекова смола налипає на пальці. А Ґорґани, гірський масив – узагалі схожі на окреме королівство. Поки триває осінь, варто знайти кілька днів і побувати тут.

Почався ремонт покриття на розі вулиці Перемоги та проспекту Свободи, де днями  почали демонтаж тротуарів. Нову плитку викладуть від заїзду до Обласного клінічного центру нейрохірургії та неврології і аж до повороту з проспекту на вулицю Льва Толстого.

Стало відомо, що одним із питань, які розглядатимуть депутати на сесії Ужгородської міської ради 9 листопада, буде «циркове» питання. Проект рішення «Про заборону розміщення на території міста Ужгород пересувних цирків з тваринами, зоопарків» наразі значиться у порядку денному разом  з іншими  94 питаннями.

zakarpatpost.net