Site icon zakarpatpost.net

Обкрадають земляків? Чиновники Хустщини «безкарно транжирять гроші», а правоохоронці їх «кришують»

Так запевняють громадські активісти.

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, на якому громадські активісти заявили, що в Хустському районі влада бездіє.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ» у Facebook

За словами Віталія Грегора, на Хустщині відбувається повне свавілля проти правоохоронної та судової ланок, а ходіння кабінетами чиновників для людей не приносить ніяких результатів.

Також він заявив про те, що окремих осіб «кришує» прокуратура» , а тим часом розкрадаються кошти, крім того, у Драгові  побили двох підприємців.

Завітали на зібрання і самі драгівчани.

Один із них, Іван Рошко, розповів, що на добудову Драгівської лікарні було виділено 1,2 млн грн, а після виборів там почалися ремонтні роботи, але вони, на його думку, здійснювалися за завищеними цінами.

Сільський депутат Іван Худа зауважив:

«Ми звернулися до голови села, але він не реагує та сам порадив звернутися до контролюючих органів, що нами і було зроблено. Перевірки виявили порушення на суму 105 тис. грн, але правоохоронці не реагували. Ми звернулися по допомогу до народних депутатів, лише після втручання яких було відкрите кримінальне провадження по розкраданню коштів. Чекаємо на об’єктивне розслідування».

Присутні також звернули увагу на нещодавні вибори в Олександрівці, які, як вони переконані, пройшли не в правовому руслі та на катастрофічний стан доріг на Хустщині.

zakarpatpost.net

Exit mobile version