Вова порожняк нє гоніт. Що Путін сказав закарпатському політику підчас особистої зустрічі

Під час інтерв’ю один із нардепів заявив, що кілька разів особисто спілкувався з президентом Росії.

Народний депутат України Віктор Балога на телеканалі “112 Україна” розповів про свою зустріч із Путіним, його позицію щодо України та ЄС.

– Чи правда, на вашу думку, що Путін свого часу сказав керівництву Польщі, що давайте Росія візьме собі східні області України, а ви візьмете Галичину, угорці – Закарпаття, а румуни – Буковину, – запитав журналіст закарпатця.

На це Балога відповів:

– Це не відповідає дійсності, тому що в свій час я мав декілька зустрічей, особисто, з Путіним: в 2007, в 2009 році. У нас була інша розмова. Путін в грудні 2007 року говорив про інші речі мені особисто. На цій зустрічі були присутні Наришкін і Собянін. Він говорив: “Не спішіть в ЄС. Вас там не чекають, і нас там не чекають, окремо.

Давайте підготуємося і разом зайдемо і в ЄС, і в безвіз. Можливо, ми будемо там сильнішою силою”. Можливо, змінилося бачення після того, коли відбулася зміна влади у 13-му році і Янукович втік до Москви. Можливо, світоглядні речі змінилися у Путіна. Але тоді він здравомисляче мислив, і мені така ідея подобалася. Тому те, що ви говорите, і те, що я говорю, це різні Путіни, мабуть, в різний час. Але цим слухам я не довіряю.