Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 2 листопада

День на Закарпатті минув досить спокійно.

У Мукачеві підсвітили фасад ратуші. У той час, коли Ужгород вночі випромінює просто фантастичну атмосферу, центр Мукачева частково потопав у пітьмі. Та нарешті зявилося світло в кінці тунелю. Ратушу підсвітили.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ» у Facebook

На Закарпатті були календарі ще до нашої ери. Археологи знайшли унікальні глечики.

Закарпатські ведмеді не впадають у сплячку після стресу і в реабілітаційному центрі «Синевир» радіють снігу.

Ольга Завадняк із Іршавщини живе у столиці Йорданії, а колись вона й думати не могла, що опиниться так далеко від дому. Жінка поділилася історією свого життя.

Зараз на вулицях закарпатських міст багато безпритульних тварин. Після похолодання вони шукають місця, де можна хоча б погрітися. Деяких із них прихистив ясен Масарика в Ужгороді.

Як повідомила газеті «Наш Ужгород» завідувач відділу епідеміологічного нагляду та профілактики інфекційних захворювань Закарпатського обласного лабораторного центру МОЗ України Вікторія Тимчик, за  тиждень кількість звернень за медичною допомогою з приводу гострих респіраторних інфекцій збільшилася на 7%.

Дивовижна історія кохання. Розвідник 24-річний Іван Тидор із села Нижні Ворота на Закарпатті побрався з волонтеркою Вікторією Самойленко-Тидор, 39 років, з Кривого Рогу. Весілля святкували в музеї народної архітектури та побуту в Пирогові. Познайомилися в соцмережі.

zakarpatpost.net