Добре, що нікого не вбило: у центрі Ужгорода аварійна огорожа впала на тротуар

Цими днями на Київській набережній в Ужгороді впала стара аварійна дерев’яна огорожа. Добре, що саме в той час не було поблизу перехожих, бо повалена вітром конструкція могла прибити будь-кого.

Колись за нею знаходилася адмінбудівля санепідемстанції, потім приміщення хтось викупив, а будівлю розібрали. Так це місце й простоює із року в рік і там нічого не робиться. Стара огорожа просто перегнила.

Слід зазначити, що знаходиться об’єкт не десь на околицях, а майже в самому центрі міста і повз нього щодня проходить багато людей, у тому числі – дітей.  Поруч – кафе, ресторани, завжди інтенсивний потік перехожих.

Тому те, що огорожа впала не на когось із пішоходів, а просто звалилася на тротуар – це найкраще, що могло статися.

Крім того, зараз за нею оголилася страшна картина. На подвір’ї – не акуратні газони, а ціла сміттєва ковдра.  До закинутої території люди почали зносити сміття не нині і не вчора, а давно, бо там його накопичилося дуже багато. Але ж у місті непотріб вивозиться централізовано, діють спеціальні служби. Тож чому комусь  так хочеться насмітити іншим під ніс. Усе просто. Таким чином платити комунальним службам не треба. Шкода, що в нас досі не впроваджено дієву систему штрафів, порушників ніхто не притягує до відповідальності.

Журналіст zakarpatpost.net зробив фото жахливої паралельної реальності, що ховалася за огорожею. Цікаво, де ж господар цього об’єкту. І чому він взагалі не обгородив своє майно нормальним і якісним забором. Тоді б і побутовий непотріб туди ніхто не зносив і не виникло б такої надзвичайної ситуації, як зараз. Адже що то за огорожа, що паде від першого ж пориву вітру?

zakarpatpost.net