«Батьківщина перемогла на виборах в об’єднаних громадах

«Батьківщина» здобула впевнену перемогу на виборах в об’єднаних територіальних громадах, які відбулися минулої неділю в усіх областях України.

Всього від партій, які висували своїх кандидатів обрано 2837 депутатів. За результатами паралельного підрахунку голосів, який провела партія за протоколами з 90% дільниць з мокрими печатками, «Батьківщина» отримала у відсотках 31%, БПП – 20%, Аграрна партія – 11,8%, «Укроп» – 8,6%, Радикальна партія – 4,4%, «Самопоміч – 3,3% «Народний Фронт» – 1%, «Громадянська позиція А. Гриценка» – 0,5%.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ» у Facebook

За попереднім підрахунком 90% протоколів, від «Батьківщини» обрано 880 депутатів, від БПП – 568 депутатів, від Аграрної партії – 334, «Укропу» – 245, «Наш край» – 128, «Радикальної партії Ляшка» -126, «Самопомічі» – 95, «Народного фронту» – 31, «Громадянської позиції А. Гриценка» – 13 депутатів.
За цими даними від «Батьківщина» обрано 26 голів ОТГ.

За словами Юлії Тимошенко, ці вибори довели, що мафію в країні можна перемагати не тільки на виборах в ОТГ, а й на наступних парламентських і президентських виборах.

«Якщо українці всі об’єднаються, повірять в свої сили і будуть боротись – перемогти цю мафію цілком можливо. «Батьківщина» на виборах в ОТГ йшла голими руками проти всіх фальсифікацій та маніпуляцій, адмінресурсу потужної корумпованої машини, і попри все здобула перемогу, – підсумувала Юлія Тимошенко.

zakarpatpost.net