Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 5 листопада

День на Закарпатті пройшов відносно спокійно.

В Ужгород повернулися лебеді. Містяни та гості активно фотографуються біля пернатих.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ» у Facebook

У Липчі, що на Хустщині, виник освітній скандал. Через те, що школа переповнена, малеча змушена навчатися після обіду. При цьому батьки школярів, які навчаються у другу зміну, негативно ставляться до нового розпорядку дня, оскільки він, за їхніми словами, доставляє масу незручностей. Питання можна вирішити, але чи погодиться дирекція школи.

Олександр Дворак з Іршави – гончар, як кажуть, із пелюшок. Глину м’яв у руках замість пластиліну ще зовсім маленьким. Згодом ліпив коників, собачок, зайчиків та інші іграшки. Зараз дає майстер-класи дітям.

На Закарпатті ще минулого тижня випав сніг. У багатьох куточках області він розтанув. Але не всюди. Дивовижні краєвиди можна зараз побачити на горі Піп Іван.

В Ужгороді пройшов один з найбільш креативних заходів року в столиці Закарпаття «Ukraïnian Fashion Bazaar». Подія відбувалася вже вчетверте. На захід з’їхалися дизайнери, байєри, моделі, фотографи і відеографи, стилісти, перукарі й візажисти з різних куточків держави.

15-17 грудня, напередодні свята Миколая,  у «Совиному гнізді» пройде перший у  області фестиваль пряників.

У дитячій поліклініці Ужгорода жахливі умови. Сморід, антисанітарія та умови зовсім не для того, аби лікувати найдорожче, що ми маємо – дітей.

zakarpatpost.net