Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 14 листопада

День на Закарпатті пройшов доволі емоційно.

Закарпатці, затримані вчора в Києві з 6,5 кг вибухівки, відмовляються давати свідчення слідчим. Сьогодні їм повідомлено про підозру у незаконному придбанні та зберіганні вогнепальної зброї. Також повідомляється, що затриманих можуть відпустити під заставу.

Лісник із Рахівського лісгоспу застрелив рись. Подія набула нечуваного розголосу. Подію розслідує поліція.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Вхід в Ужгородську міську раду став світлішим. Однак сама площа поштова ще потребує реконструкції.

В Ужгороді обклеюють лише нещодавно встановлені автобусні зупинки. Зокрема, біля шістнадцятиповерхівки та на площі Поштовій.

Ужгород оточили фури, вся окружна в величезних автомобілях, черги тягнуться десь на три кілометри. Потоку каміонів не видно кінця-краю.

Про неякісне дорожнє полотно на площі Поштовій вже неодноразово писала газета «Наш Ужгород». Зараз мерія вирішила, що її потрібно демонтувати і настелити інше покриття. Нову бруківку на Поштовій викладуть ще у цьому році.

Після вчорашніх дощів рівень води в Ужі піднявся більше, ніж на два метри. Та найбільше непокоїть ужгородців навіть не це, а те, що улюбленці всіх – білопері лебеді зникли.

В “Укрзалізниці” ініціювали перевірку інциденту, коли в Закарпатській області пасажири штовхали приміський потяг “Івано-Франківськ – Рахів”. Випадок стався навесні 2017 року.

zakarpatpost.net