Експерти назвали ТОП-5 кращих б/в автомобілів дешевше $2000

Якщо ви вирішили зіграти в рулетку і купити нерозмитнений автомобіль, який буквально завтра може стати поза законом, принаймні, не помиліться у виборі.

Рішення уряду частково піти назустріч “нелегалам” викликає у багатьох бурхливе обурення.

Новини про те, що правоохоронні органи все ж борються з нерозмитненими авто, супроводжуються бурхливими оплесками.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Однак ринок литовських тачок продовжує активно розвиватися. Нерозмитнені авто привертають людей з різними доходами. Автору цих рядків на київських вулицях траплялися і Tesla і Bentley з литовськими номерами, пише НВ.

Але все ж основна аудиторія в цьому жанрі – люди з невеликими доходами. Вкрай низькі ціни на нерозмитнені автомобілі дозволяють пересісти з ненависного “корита” на кшталт ланосів і жигулів на пристойну європейську машину. А то і зовсім – нарешті купити перший у своєму житті автомобіль.

Ці прагнення для багатьох переважують ризики, пов’язані з купівлею та експлуатацією нерозмитненого автомобіля. А їх досить багато – це і потенційні проблеми з законом (якщо держава все ж вирішить боротися з литовськими авто), і висока ймовірність купити розвалюшку зі скрученим пробігом, яка доживає свої останні дні.

І навіть якщо нерозмитнена машина знаходиться у відносно непоганому стані на момент покупки, є ризик, що вартість обслуговування вас неприємно здивує. І ви будете з теплою ностальгією згадувати свій попередній ланос.

Адже перебрати ходову на старому BMW або замінити турбіну на старому Audi обійдеться в суму, на яку ланос можна було без проблем утримувати кілька років.

Ось п’ять автомобілів в найдешевшому ціновому діапазоні до $2000, серед яких є ймовірність знайти не зовсім убитий і відносно недорогий в утриманні.

zakarpatpost.net