Гороскоп на 18 листопада 2017 року. Що сьогодні віщують зірки

Нині день прекрасно підходить для того, щоб провести його в неквапливому спілкуванні з друзями або в колі сім’ї.

Зірки підказують, що це не найкращий час для активних видів спорту, особливо травматичних і екстремальних.

Зате проста прогулянка на свіжому повітрі, нехай навіть поруч з будинком, а вже тим більше на природі, доставить вам величезне задоволення.

Сьогодні – день розслаблення і справжніх цінностей. Використовуйте його для того, щоб зміцнити відносини зі своєю другою половинкою і не забудьте приділити час дітям.

ОВЕН

Сьогодні для Овна настане зручний момент, щоб постаратися завоювати лідируючі позиції в будь-яких сферах! Його аргументи сильні як ніколи, а конкуренції можна майже не побоюватися. Навколишні готові піти Овну назустріч, близькі здатні його підтримати. Іншими словами, все, що сьогодні потрібно Овну для ривка вперед, у нього вже є. Пора зібратися з духом, щоб почати рішуче діяти!

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні справи, за які Телець візьметься, обов’язково отримають продовження, якими б незначними вони не здавалися. Згодом вони здатні зіграти на користь в роботі, добробуті або в особистому житті Тельця. Ось чому зірки гороскопу радять сьогодні Тельцю уважно ставитися до всіх дрібниць. Якщо ситуація поставить перед ним який-небудь вибір, дуже важливо, щоб Телець прорахував наслідки свого рішення як мінімум на кілька кроків вперед.

image description

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюкам варто заздалегідь приготуватися до того, що вони можуть піддатися критиці з боку оточуючих. Однак як би неприємно і образливо не було вислуховувати про свої промахи, варто взяти інформацію на озброєння. Найкраще, якщо Близнюки спробують поглянути на себе очима тих, хто їх критикує. Можливо, їм дійсно треба попрацювати над собою? Ніщо так не зміцнить сьогодні становище Близнюків, як здорове ставлення до критики.

РАК

Сьогодні Рак буде сповнений цінних ідей і мудрих думок, якими він зовсім не проти поділитися з оточуючими. Не всі поставляться до цього з розумінням, однак для декого допомога і поради Рака будуть дуже доречними. Тому, щоб поєднати приємне з корисним, зірки гороскопу сьогодні радять Раку направити свій менторський настрій на тих, хто потребує підтримки – це буде корисно для обох сторін.

ЛЕВ

Сьогодні перед Львом буде стояти непросте завдання: йому доведеться весь день зображати бурхливу діяльність перед оточуючими. І на це є вагомі причини! Навколишні будуть схильні бачити у Львові хороший об’єкт для доручень, і якщо Лев не відгородиться від них купою власних справ, йому просто не дадуть спокійно сісти! Так що в стовідсотковій завантаженості Льва сьогодні ні у кого не повинно виникнути сумнівів. А вже реальна це завантаженість чи ні – не так уже й важливо.

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

ДІВА

Сьогодні Діва може несподівано виявити в собі талант ляльковода: вона буде непомітно смикати за незримі ниточки, щоб отримати потрібний результат. Такий стиль дій абсолютно не обов’язково має щось спільне з грубою інтригою, просто Діві буде відмінно вдаватися діяти не безпосередньо, а в обхід: десь задіяти особисту чарівність, десь дар переконання або зв’язку. В результаті навколишні сьогодні будуть діяти так, як це потрібно Діві. Для їх же блага, звичайно.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні в будь-яких справах Терези будуть схильні перетягувати ковдру на себе, мало піклуючись про тих, хто знаходиться поруч. Можливо, вони розраховують на якесь особливе ставлення до себе або особливі умови. Зірки гороскопу попереджають, що як би вони не були впевнені в своїй правоті, наполягати на цьому не слід. Сьогодні треба намагатися знайти спільні точки дотику з оточуючими, а не навпаки, – інакше неминучі образи і конфлікти.

СКОРПІОН

Сьогодні зірки гороскопу радять Скорпіону бути гнучкішим у вирішенні будь-яких питань. Не варто зациклюватися на одному варіанті дій, адже до однієї і тієї ж мети може вести безліч різних шляхів! Навколишні оцінять, якщо Скорпіон буде зважати на ситуацію і з ними, змінюючи тактику прямо на ходу. Це дозволить Скорпіону швидше досягти результату. Сьогодні, йдучи на компроміси, Скорпіон досягне більшого, ніж якби діяв напролом.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрільця чекає спокійний і розмірений день. Немає сенсу кудись поспішати або за чимось гнатися – все одно від рішень Стрільця сьогодні не залежить нічого. Ситуація буде розвиватися без його участі, так що зірки гороскопу радять Стрільцю розслабитися і плисти за течією. Відпочиньте як слід! Сьогоднішній перепочинок додасть сил і енергії на весь наступний день.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козеріг має шанс розширити сферу свого впливу! Можливо, він завоює нові позиції, добре показавши себе перед оточуючими, закінчить важливий етап робіт, зав’яже корисне знайомство або просто виявиться в потрібному місці в потрібний час. Головне, що завдяки сьогоднішнім успіхам, Козеріг просунеться на крок вперед, і з часом це обіцяє найприємнішим чином відбитися на його житті.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні протягом дня Водолія може очікувати розмова з людьми, від яких він залежить. Можливо, його викличуть на бесіду або ж розмова відбудеться за телефоном. Так чи інакше, навіть якщо мова піде про дрібні речі, вона може мати для Водолія далекосяжні наслідки, і йому треба постаратися справити хороше враження. Буде просто чудово, якщо під час розмови Водолію вдасться похизуватися якимось козирем!

РИБИ

Сьогодні думка Риб буде цікавити буквально всіх підряд. Питання дня, звернене до них: «Що ви думаєте з цього приводу?». Не варто боротися з неминучим: Риби сьогодні відмінно впораються з роллю експерта і консультанта. Їх досвіду достатньо, щоб дати добру пораду, а зірки гороскопу сприятимуть тому, щоб оточуючі порадами Риб охоче користувалися. Зміцнюючи, таким чином, їх авторитет.

zakarpatpost.net