Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 19 листопада

Неділя на Закарпатті була холодною, але спокійною.

Із якими труднощами зіштовхуються наші молоді земляки, як реалізовують свій потенціал та чому частина краян їде шукати щастя за кордон, а ми втрачаємо інтелектуальну еліту? Про це та інше розповіла голова Закарпатського підрозділу Національної молодіжної ради України Олена БІЛАНІНА.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Закарпаткам на замітку. Що таке гречаники із чим їх їдять? Найкращі рецепти від газети «Домашня кулінарія».

В 2017 році індекс молочного кошика виріс на 19%.

Про це заявив директор Асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко. За його словами, від початку року до середини листопада подорожчали більш ніж 90% соціальних продуктів харчування. При цьому всі види молочної продукції стали дорожчими більш ніж на 17%: сир м’який – на 22%, сметана – на 20%, молоко та масло вершкове – на 17%.

Стало відомо, хто намагався викрасти дитину в Хусті. Чоловіка, що намагався викрасти дев’ятирічного школяра на вулиці Братів Бращайків у Хусті знайшли. Батьки таки звернулися до поліції.

Закарпатські замки в ТОП-50 найкрасивіших в Україні. Серед найкращих Ужгородський, Мукачівський, Хустський, Невицький, Чинадіївський, Карпати.

Чому розбили серце Ужгорода? Встановлений до Дня міста знак «Я люблю Ужгород» одразу ж почав збирати біля себе і містян, і туристів. Фотозону полюбили, біля неї завжди було людно. Та все ж свою любов до міста дехто виявляв по-своєму.  Чомусь тих,хто розбив знак, досі не знайдено.

Серед сотні впливових закарпатців більше 20 жінок. Зараз все більше представниць прекрасної половини веде активний спосіб життя і реалізовує свій потенціал у бізнесі та в політиці. Все більше жінок займають керівні посади і їхні імена стають відомими серед краян. Про це, зокрема, розповів голова редакційної ради газети «НЕДІЛЯ», редактор та один з авторів проекту «Впливові люди Закарпаття. Топ-100» Михайло НОСА.

zakarpatpost.net