Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 20 листопада

День на Закарпатті нині був холодним. На більшості території області засніжило.

В Ужгороді випав перший сніг. Хоч він одразу протанув,та був повною несподіванкою для людей.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Аби мінімальна зарплатня зросла із нинішніх 3200 до 5000 тисяч гривень, як цього вимагають деякі депутати, зростання української економіки має пришвидшитися до 5%, – заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час години уряду в парламенті.

Ужгородська пара, яка вже майже 70 років разом, досі гуляє набережними, тримаючись за руки

Валентина Дмитрівна Сьомочкіна та Едуард Іванович Непійпов  разом уже майже 70 років!

Навіть під час шлюбної церемонії молодятам бажають дожити до золотого весілля, а ця пара  відзначила 65 років спільного життя.

Вчителька одного з освітніх закладів Закарпаття вліпила дитині негативно оцінку прямо на чоло лише через те, що нещасна забула вдома щоденник.

Незабаром кожен із нас зможе дізнаватися, хто з чиновників, коли і з якою метою цікавився нашими персональними даними.

Легендарна площа Поштова за цей рік стала найбільш обговорюваною серед ужгородців. Отже, стару бруківку невдовзі буде викладено на інших вулицях міста, а нову – для Поштової уже привезли із Житомира.Цього разу – покриття справді якісне. Саме такими плитами викладено частину центру  Львова та набережні в Ялті. Плитка вважається однією з кращих в Україні.

Днями на західному кордоні була проведена велика операція за участі спецпризначенців і застосування гелікоптерів. Наразі закарпатській Суд відпустив під домашній арешт екс-чиновницю, яка оформила “приватний кордон” на Закарпатті Суд відпустив під домашній арешт екс-чиновницю, яка оформила “приватний кордон” на Закарпатті суд відпустив двох затриманих під домашній арешт.

zakarpatpost.net