Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 21 листопада

Сьогодні Закарпаття відзначало свято Михайла.

В Ужгороді реконструйовано будинок на розі Петефі та Швабської, де розміщений тепер магазин «Кристал».

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Стало відомо, скільки закарпатці заробляють у Польщі. У середньому робочий тиждень українського мігранта становить 54 години, а середня місячна зарплата – 2, 1 тис. злотих (близько 15 тис. грн).

Закарпатка втекла від чоловіка. Він повідомив, що жінка взяла з собою семирічного сина і разом з ним кудись пішла, але більше додому не повернулася. На зв’язок вона також не виходила. Знайшли її у столиці, але повертатися до чоловіка вона відмовилась.

З’ясувалися  нові деталі справи з учителькою, що поставила дитині оцінку на чоло. У школі кажуть, що 25-річна вчителька Вікторія Пенцкофер є на хорошому рахунку, претензій до неї ніколи не було. А от сама вона зізналася перед камерою, що до подібних методів вдавалася й раніше.

Ужгородська школярка знепритомніла у маршрутці, а водій не зреагував. У якийсь момент вона відчула слабкість і закрила очі. Отямившись, зрозуміла, що лежить на задніх сидіннях і незнайомий чоловік, який на щастя, виявився лікарем, приводить її до тями. Тато дівчинки і сам водій із багаторічним стажем. Він обурений реакцією водія і подав заяву до поліції.

На Закарпатті розводять унікальних коней. Гуцулики здатні щодня долати 50-60 кілометрів у гірській, лісистій місцевості, при цьому переносячи до 150 кілограмів вантажу. Саме такі коні допомогли збудувати легендарну обсерваторію 1930-их років на горі Піп-Іван.

Очільник області обрав позицію доброго захисника приватних інтересів тих, хто приватизував ділянки на кордоні. Як повідомила прес-служба Закарпатської ОДА, інформація про спецоперацію, проведену днями,  продовжує обростати різними домислами та небилицями, які й близько не мають відношення до реальності. Отже, Москаль вирішив прокоментувати ситуацію.

Батьки загиблих під час ДТП на Закарпатті студентів заявляють, що водій намагається уникнути відповідальності.

Карпатський біосферний заповідник – у ТОП-5 найвідвідуваніших місць в Україні. Він займає 57 тис. Гектарів на мальовничих схилах південно-західній частині Карпат.

zakarpatpost.net