Дах допоможе! Відтепер наречені в Ужгороді будуть одружуватись під новою стріхою

Ужгородський ДРАЦС продовжують ремонтувати.

Наприкінці минулого року залу урочистих подій було повністю переобладнано. Зараз молодята стають на рушничок щастя у сучасному і гарному приміщенні. Наразі ж проходить заміна перекриття.

— Ремонт – це не закриття закладу. Ми працюємо у звичному режимі, – кажуть газеті «Наш Ужгород» працівники Ужгородського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області.

Приємно, що  Ужгородський ДРАЦС стає все привабливішим. Ремонтні роботи проводяться за кошти міської ради.

А от напередодні Дня міста, у вересні, тут було встановлено камінь, привезений із Кани Галілейської, де Христос здійснив своє перше диво, за рахунок добродійника із Одеси.

Автор проекту, мандрівник і письменник Алекс Штрай розповів, що перший на території України подібний символ нетлінності почуттів  було встановлено 15 років тому. Зараз таких каменів на території держави  більше 20. Але у всіх інших містах вони називаються каменями кохання. Ужгородський же – єдиний в Україні є каменем бажань.

Тож після стількох новацій для ужгородських наречених хочеться щиро вірити, що всі пари житимуть довго й щасливо і що розлучень у місті більше не буде.

zakarpatpost.net