Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 22 листопада

Сьогодні день на Закарпатті пройшов досить спокійно.

Ужгородський ДРАЦС продовжують ремонтувати. Наприкінці минулого року залу урочистих подій було повністю переобладнано. Зараз молодята стають на рушничок щастя у сучасному і гарному приміщенні. Наразі ж проходить заміна перекриття.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Комплексну програму з освітлення міста втілюють  в Мукачеві. Фахівці польської компанії «LUG» у співпраці з вітчизняними проектантами, в яких є відповідні ліценції для цього виду робіт завершують розробку проекту з освітлення вулиць та проїздів у місті.

Є на Закарпатті дивне село, у якому чи не найбільше в області природних див, де  перемістилося з місця на місце озеро, де колись у лісах ховалися опришки, де досі існує чимало нерозкритих таємниць. Називається воно Липовець.

Останнім часом на Закарпатті активізувалися як браконьєри, так і мисливці, які полюють на червонокнижних тварин. Найгірше, що досить часто до беззаконня вдаються ті, хто б практично мав захищати мешканців Карпат – лісівники. Таке дикунство викликає обурення серед простих закарпатців, проте спинити його непросто.

Вночі в одному з під’їздів багатоповерхового будинку на вулиці Собранецькій в Ужгороді стався вибух. Правоохоронці спільно з рятувальниками евакуювали з будинку 21 особу. Унаслідок вибуху ніхто не постраждав.

Зараз усе більше батьків свідомо відмовляються від  щеплень. І вони  мають рацію. Ненадійні і неефективні вакцини часто стають смертельно небезпечними. Найбільше неприємних ексцесів виникає зі щепленнями проти гепатиту.

Село, що знаходиться за 14 кілометрів від Виноградова, стало відомим на всю Україну через шкільний скандал. Учителька математики Вікторія Пенцкофер  поставила дівчинці, яка забула вдома щоденник,  трійку на чоло. Та виявилося, що в тій школі дітей принижують і інші вчителі.

 

zakarpatpost.net