Москаль відвідав ресторан нардепа Ланя у Мукачеві

У одному з ресторанів Мукачева відбулося нагородження призерів Вищої ліги чемпіонату області, на якому був присутній голова оДА.

За деякою інформацією, мова йде про ресторанний комплекс «Savoy», який належить родині політика.

Саме в Мукачеві, Федерація футболу Закарпаття підбивала підсумки сезону та відзначала найкращих учасників.

Вітали всіх присутніх й керівництво області: голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль та голова Закарпатської облради Михайло Рівіс, повідомляє fcminaj.com

>>> Вподобайте сторінку газети «Мукачево Express»

Закономірно свої «перемоги» здобули й представники ФК «Минай», зокрема за вагомий внесок у розвиток футболу у регіоні почесною грамотою нагородили президента клубу Валерія Пересоляка, за відмінну підготовку команди нагородили тренера Володимира Браїлу, а також спортивного директора Ярослава Афтанаса. Серед індивідуальних нагород, власне, на футбольному полі Владислав Микуляк удостоївся звання найкращого гравця чемпіонату області.

Звісно, нагороджували також учасників і в командному заліку. Юнацька команда «Минаю» здобула бронзові медалі, доросла — золоті. Відтак, «минайці», безсумнівно, мали що святкувати!

Позитивний настрій забезпечували своїми виступами фіналіст проекту «Голос країни» Вілен Арустамов, учасниця проекту «Х-фактор» Вікторія Колосова та популярний виноградівський гурт «Чаламада».

Фото: ФК «Минай»

zakarpatpost.net

image description