Смішна сума! Чи знаєте скільки грошей із держказни припадає на кожного з нас?

За даними Міністерства фінансів на жовтень 2017 року загальна сума державного і гарантованого державою боргу України становить більше 2 трлн гривень.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Розмір річного бюджету України в поточному році, за прогнозами, складе 770 млрд грн. У перерахунку на одного громадянина країни виходить, що кожен українець винен 47 тис. грн.

Найбільшим кредитором України є Міжнародний валютний фонд. Його частка становить близько 20% в структурі державного боргу України, пише “Сегодня“.

Платежі з погашення державного боргу і по виплаті відсотків в 2018 році заберуть третину всього державного бюджету України – майже 306 млрд грн. У тому числі понад 193 млрд – за внутрішнім боргом та 112 млрд – за зовнішнім.

zakarpatpost.net

One thought on “Смішна сума! Чи знаєте скільки грошей із держказни припадає на кожного з нас?

  • 25.11.2017 at 11:31
    Permalink

    Як школу закінчив у 16 років, так все життя і працюю на металургійному комбінаті, на гарячих роботах за списком №1, так як інший більш менш оплачуваної роботи в окрузі немає. Скоро на пенсію, здоров’я пішло, відчуваю як життєва енергія потихеньку залишає тіло. Живу в квартирі батьків, хрущовці, що дісталася мені у спадок. за все життя, купив в кредит Део Ланос якому вже 10 років щоб їздити за місто на “дачу” займатися городництвом і як то підтримувати сімейний бюджет, щоб зводити кінці з кінцями і жити за своє, а не в борг. А тут виявляється мало того, що за роботу по європейські на виробництві платять по українські, копійки, так ще наші євроінтегратори і боргів набралися, що і внукам не розрахуватися.

Comments are closed.