Гороскоп на тиждень із 27 листопада по 3 грудня 2017 року. Що навіщують зірки

Наступний тиждень буде продуктивним і цікавим.

У понеділок зірки обіцяють успіх підчас ділових переговорів, на вівторок – віщують хороший творчий потенціал усім знакам, у середу можна буде втілити в життя найсміливіші плани.

Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

У четвер же – день пройде під знаком максималізму яку коханні,так і в роботі. У п’ятницю фізична праця даватиметься легко, як ніколи. На вихідні добре поїхати кудись відпочити. У суботу спілкування принесе задоволення, а в неділю  багатьох осінять геніальні ідеї.

ОВЕН

Тиждень пройде дуже сприятливо. Овни багато встигнуть, доб’ються успіхів, де інші зазнали невдачі. Зараз ви не маєте потребу в допомозі, але якщо пропозиції будуть надходити, то не варто відмовлятися. Крім того, представники знаку можуть сміливо проводити ділові переговори: удача на їхньому боці.

ТІЛЕЦЬ

Тельців чекає успішний тиждень. Зараз можна задуматися про зміну роботи: нове місце вам дуже сподобається і ви не пошкодуєте про прийняте рішення. Багато Тельців будуть зайняті обговоренням серйозних питань, що стосуються робочих моментів, займатися довгостроковими проектами.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки будуть зосереджені на особистих питаннях. Зараз відносини з партнером вийдуть для вас на перший план. Ви зможете багато чого змінити і налаштуватися на позитивний лад. Самотніх представників знаку, скоріш за все чекають цікаві зустрічі, які можуть закінчитися тривалими стосунками.

РАК

Для Раків настає тиждень, щоб постати “у всій красі”. Представникам знаку не варто боятися обставин, вони зможуть впоратися з усіма проблемами. Крім того, це ідеальний час, щоб проявити ініціативу у всіх сферах життя: головне, не сидіти склавши руки.

ЛЕВ

Робота вас може зараз затягнути настільки сильно, що вам буде важко приділити уваги найближчим людям. На цьому ґрунті можливі сварки через непорозуміння. Як би ви не старалися, буде дуже важко уникнути конфліктів з рідними. Тому, змиріться і просто перечекайте ці моменти.

ДІВА

Початок тижня буде трохи складним для Дів. Зараз ви настільки довірливі, що обвести навколо пальця оточуючим вас буде дуже легко. Намагайтеся перевіряти інформацію, що надходить і не довіряти сумнівним особам. Кращий помічник і порадник для вас в цей період це ви самі.

ТЕРЕЗИ

Коли Терезам давалося щось легко? Так само буде і на цьому тижні. Щоб знайти рішення або домогтися значних результатів, представникам знаку доведеться неабияк поламати голову. Але як кажуть, гра буде коштувати свічок. Зараз рідні і близькі гостро потребують вашої уваги.

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

СКОРПІОН

Друга половина тижня буде вдалішою для Скорпіонів, ніж перша. Вам надійде дуже важлива інформація, яка незабаром дуже стане в нагоді. Зараз представникам знака не варто відмовлятися від ділових пропозицій: вони принесуть довгоочікуваний прибуток.

СТРІЛЕЦЬ

Зірки на стороні Стрільців і цим зараз варто скористатися. Прогрес в справах нарешті зрушить з мертвої точки справу, яка давно не давала вам спокою. В особистих відносинах все буде складатися дуже сприятливо, ви проведете час з дорогими людьми.

КОЗЕРІГ

Козерогам доведеться в цей час попотіти в два рази сильніше над питаннями, що стосуються роботи. Зараз багатьом буде потрібна ваша допомога і як важко не буде, постарайтеся не відмовляти їм у цьому. Уникайте конфліктів і суперечок, комфортне оточення вам зараз тільки на руку.

ВОДОЛІЙ

Водоліїв чекає вдалий період з точки зору фінансів. Вдалі угоди, вигідні покупки, фартові вкладення, відкриття свого бізнесу: тиждень буде просто багатим на грошові сюрпризи. Спирайтеся на досвід інших людей: це допоможе зробити правильні кроки.

РИБИ

Скоріш за все, Риби отримають дуже привабливі пропозиції. Але з ними прийде і подвійна відповідальність: вам буде важко вирішувати проблеми, яких також стане більше. Але не бійтеся відстоювати свої принципи і прикладайте зусилля по максимуму, щоб домогтися бажаного.

zakarpatpost.net