Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 27 листопада

Перший день тижня на Закарпатті був доволі багатим на події.

В Ужгороді в підтримку Всеукраїнської акції проти насильства випустили бузкові повітряні кульки.

Чому закарпатському соратнику Президента підірвали автомобіль? У прес-службі поліції Закарпаття звітують, що вже відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Нагадаємо, Василь Шемета нещодавно оприлюднив світлини, на яких видно, що шкуродери – лісничий із сином-депутатом  вполювали занесену у Червону книгу рись.

В Ужгороді вандали написали на паркані єврейської організації образливий напис.

У Військовій прокуратурі західного регіону наразі не коментують результати проведення спецоперації на Закарпатті, яка за участі броньовиків і авіації проходила 16 листопада. Про це повідомила прес-секретар Військової прокуратури Західного регіону Юлія Галущак.

Жінка, щоб погодувати дитину, робила на руках надрізи і додавала у воду власну кров. Вона розповіла про  Голодомор і про те, що охрестилася у віці 70 років. Коли 25 років тому у Мукачеві був створений міський осередок ГО «Союз українок», відразу приєдналася і є учасницею дотепер. Коли здоров`я дозволяє – відвідує зібрання патріотичні заходи.

Нинішнє підвищення вартості м’ясних продуктів – не останнє. І нашим землякам варто затягнути паски в передчутті зимових свят, адже традиційно під Новий рік м’ясо може ще підскочити на кілька відсотків.

Цими днями екіпаж патрульної поліції отримав виклик про це, що на вулиці Капушанській поблизу автотранспортного підприємства трапилась надзвичайна подія. На місці було зафіксовано посеред дороги автомобіль.Інцидент трапився через те, що свідомий ужгородець, побачивши попереду себе на дорозі за кермом п’яного водія, про що стало йому зрозуміло за манерами їзди, заблокував йому рух і  викликав правоохоронців.

Довкола угорського стяга, знятого з балкона міськради у Береговому, розгорівся новий міжнародний скандал. Офіційний Будапешт вимагає Київ покарати за наругу над прапором членів “Карпатської січі”, які 12 липня зняли його з будівлі. Цей вчинок засудили й назвали незаконним також мер Берегова Баб’як і голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

Виховательку дитячого садка на Закарпатті звинуватили у приниженні дитини з особливими потребами. Скандал став відомим на всю Україну. Інцидент вдалося записати на телефон мамі одного з малюків. У результаті працівницю ДНЗ звільнили, але вона все одно не вважає себе винною,більше того – хоче поновитись на роботі через суд.

zakarpatpost.net